Groepenkast installeren door vakkundige professional

Wil je een groepenkast laten installeren door een vakkundige professional? Als expert op het gebied van elektrotechnische installatie voer ik dit graag voor je uit. Mijn werkwijze is kwaliteitsgericht en ik ben NEN 3140 gecertificeerd. Ik ben een ervaren installateur en heb ervaring met verschillende soorten groepenkasten, waaronder 230 volt en 400 volt. In de industrie worden er meestal groepenkasten van 400 volt gebruikt. Dit is vaak nodig om de voeding te verdelen, en er zijn vaak verschillende meetmogelijkheden beschikbaar. Wil je een groepenkast laten installeren in jouw ziekenhuis, kantoorgebouw of universiteit? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Groepenkast installeren van 230 volt

In een omgeving waar alleen verlichting, verwarming en stopcontacten aanwezig zijn, voldoet in de meeste gevallen een groepenkast van 230 volt. Dit soort groepenkasten zie ik vaak in woningen omdat de belasting relatief laag is. Woon je op een boerderij of heb je een werkplaats waar je veel elektriciteit voor nodig bent? Dan is het in veel gevallen verstandig om een groepenkast te installeren met een hoger aantal volt. Als elektricien in Veenendaal voorzie ik je op dit gebied graag van vakkundig advies. Meer weten over mijn werkwijze? Neem direct contact op!

Groepenkast installeren

Werkwijze bij de installatie

Bij het installeren van een groepenkast zorg ik voor een veilige werkwijze. Ik maak bijvoorbeeld gebruik van zekering borden die voldoen aan de laatste voorschriften. Verder ben je ervan verzekerd dat de groepenkast brandwerend is. Wat ik hiermee bedoel? Mocht het zou zijn dat er brand komt bij de zekeringskast en deze vlam vat, dan zal het zich niet verspreiden naar andere kamers. Voordat ik een groepenkast installeer zorg ik er ook altijd voor dat ik op de hoogte ben van de omstandigheden op de locatie. Wil je meer informatie? Vul het contactformulier in of vraag direct en offerte op!

Vervangen van de groepenkast

Het installeren van een groepenkast is niet alleen van toepassing bij nieuwbouwwoningen. Ook bij bestaande woningen installeer ik nieuwe groepenkasten. Hier is vaak reden toe wanneer er bijvoorbeeld meer elektrische apparaten gebruikt worden. Dan is het nodig om de groepenkast daar op aan te laten sluiten. In andere gevallen is de oude groepenkast simpelweg aan vervanging toe en voldoet deze niet meer aan de veiligheidseisen. De groepenkast die ik plaats heeft altijd een keurmerk waardoor je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Wil je een groepenkast laten installeren door een professional uit Veenendaal met expertise op het gebied van elektrotechniek? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

Menu