Gecertificeerde elektricien in Veenendaal

Ben je op zoek naar een elektricien uit Veenendaal die installaties volgens de laatste veiligheidseisen garandeert? Ik ben een ervaren elektricien en mijn bedrijf in elektrotechniek in Veenendaal is NEN 3140 gecertificeerd. Voor allerhande elektrotechnische installaties kun je bij mij terecht, van het installeren van complete elektra tot het zorgen voor een professionele geluidsinstallatie. Op verschillende gebieden heb ik door de jaren heen ervaring opgedaan. Deze kennis houd ik up-to-date door met regelmaat trainingen en cursussen te volgen. Hierdoor kan ik voor iedere uitdaging op het gebied van elektrotechniek met een innovatieve oplossing komen. Natuurlijk kun je ook voor service en onderhoud bij mij terecht. Meer weten over mijn werkwijze als elektricien uit Veenendaal? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Keuringen door een gecertificeerd elektricien uit Veenendaal

Als ervaren elektricien uit Veenendaal houd ik mij niet uitsluitend bezig met installaties, maar verzorg ik ook inspecties en keuringen. Denk hierbij aan het keuren van elektrische hulpmiddelen volgens de NEN 3140 norm. Ook het keuren van trappen, ladders en rolsteigers conform de NEN 2480 norm behoort tot mijn expertise. Door regelmatig een keuring te laten uitvoeren ben je ervan verzekerd dat je voldoet aan alle geldende normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Na het uitvoeren van de keuring zorg ik ervoor dat je een inspectierapport krijgt. Daarin staat vermeld wat mij is opgevallen en of er eventueel maatregelen genomen moeten worden. Samen met jou zorg ik ervoor dat je aan alle normen voldoet! Meer weten over mijn werkzaamheden? Wil je bijvoorbeeld een groepenkast laten installeren? Neem contact op voor een offerte op maat!

Elektricien Veenendaal

Voldoe aan de criteria van NEN 3140 en NEN 2480

Als elektricien uit Veenendaal kijk ik tijdens een inspectie of je voldoet aan de normen van NEN 3140 en NEN 2480. Ik kijk alle gereedschappen na en bepaal of het nodig is om onderhoud te plegen. Door een keuring uit te laten voeren kom je tegemoet aan de verplichtingen die voortvloeien uit de Arbowet. Hierin is namelijk vastgesteld dat je zorgt dient te dragen voor een veilige werkomgeving. Wanneer al je materialen voldoen aan de eisen van de NEN 3140 draag je hier aan bij. Wil je ook een keuring laten uitvoeren of wil je deskundige hulp ontvangen van een elektricien uit Veenendaal om te voldoen aan alle veiligheidseisen? Neem direct contact met mij op!

Menu